30 آذر 1395

خواص انار

مولف: نسیم زمانی   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

خواص انار، فواید درمانی انار، دانستنیهای انار، خاصیت انار

انار جزو میوه هایی است که کمتر کسی را پیدا می کنید که این میوه را دوست نداشته باشد، انار میوه ای با خاصیت های فراوان و طعمی فوق العاده که هر شخص را وسوسه می کند، در این بخش از سایت آکاایران شما را با خواص انار آشنا میکنیم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

آب انار برای پیشگیری از سرطان مفید است، سلامت قلب را بهبود می بخشد و حتی می تواند توان جنسی را تقویت کند.

متخصصان تغذیه تاکید کرده اند که آب انار همچنین می تواند چربی های اطراف معده و شکم را در زنان و مردان چاق کاهش دهد.

این متخصصان در یک آزمایش یک ماهه ثابت کردند، میزان تشکیل سلول های چربی در اطراف شکم در افرادی که آب انار مصرف می کنند، کاهش می یابد. کسانی که آب انار می نوشند، فشار خونشان پایین می آید و بنابراین خطر بروز حملات قلبی و سکته مغزی و بیماری کلیوی در این اشخاص نیز به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می کند. پزشکان معتقدند که آب انار می تواند مقدار اسید چرب موجود در خون موسوم به اسید چرب را کاهش دهد. آزمایشات قبلی که روی انسان و حیوانات انجام گرفته، نشان داده است که مقدار زیادی  از این اسید چرب، ذخیره چربی را در اطراف شکم افزایش می دهد و در نتیجه سبب تشدید احتمال ابتلا به بیماری قلبی و دیابت نوع دوم می شود.

آکاایران: یک متخصص طب سنتی گفت: بهتر است دانه‌های انار را با پره‌ها و کمی از پیه (بخش‌های سپیدرنگ و کمی تلخ) میان دانه‌ها بخوریم تا موجب ضعف معده نشود همچنین آب انار ترش‌وشیرین با پیه داخل آن همراه کمی شکر برای تقویت معده و رفع خارش مفید است.
به نقل از تسنم, ناصر رضایی‌پور درباره انار اظهار داشت: انار شیرین، دارای طبیعت سرد مایل به اعتدال، و تولیدکننده خون نیکو در بدن است.
انار
بازکننده گرفتگی‌های بدن و ادرارآور است
به گزارش آکاایران: به‌گفته رضایی‌پور انار، نفّاخ است و در افراد گرم‌مزاج، موجب تقویت قوای جنسی می‌‌شود، همچنین انار باعث بازشدن و گشایش گرفتگی‌های بدن و ادرارآور است.
بهتر است دانه‌های انار را با پره‌ها و کمی از پیه میان دانه‌ها بخوریم
این متخصص طب سنتی افزود: بهتر است دانه‌های انار را با پره‌ها و کمی از پیه (بخش‌های سپیدرنگ و کمی تلخ) میان دانه‌ها بخوریم تا موجب ضعف معده نشود.
انار
باعث تولید خون کم و خوب می‏‌شود
رضایی‌پور ادامه داد: طبیعت انار، سرد و تر است و هرچه رسیده‌تر و شیرین‌تر باشد، به اعتدال نزدیک‌تر می‌شود. انار باعث تولید خون کم و خوب می‏‌شود و نفّاخ و ادرارآور است.
وی یادآور شد: آب انار ترش‌وشیرین با پیه داخل آن همراه کمی شکر، برای تقویت معده و رفع خارش مفید است اما زیاده‏‏‌روی در مصرف انار ترش به‌ویژه خوردن ناشتای آن، موجب ایجاد زخم و خراش در جدار داخلی روده‏‌ها می‏‌شود.

تعداد مشاهده (574)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره خبر "خواص انار"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید