26 شهریور 1397

مولف:
0  نظر
رتبه خبر: 5
(1 نظر )

14 شهریور 1396

غدير در قرآن

 

علاوه بر احادیثی که درباره غدیر بیان شده، چند آیه از قرآن نیز در این روز به همین مناسبت نازل شده‌اند. به همین دلیل و با توجه به اهمیت آیه‌های قرآن در تبیین واقعه غدیر، محسن قرائتي  نیز تلاش کرده‌است، این اثر مکتوب را با هدف شناخت قرآن با غدیر و غدیر با قرآن به رشته تحریر درآورد و اين کتاب گزيده​اي از جلسات حجت الاسلام محسن قرائتي مي​باشد.

ضمن عرض تبريک عيد غدير به شما دانش​آموزان عزيز، شما عزيزان مي​توانيد براي مطالعه اين کتاب به سايت کتابخانه ديجيتال دبيرستان دخترانه نداي سيدالشهدا «ع» مراجعه فرماييد. 

مولف:
0  نظر
رتبه خبر: 
(0 نظر )

9 شهریور 1396

دعاي عرفه

 
 

روز عرفه، روز رحمت عام الهی است، دعای در این روز نیز، زمینه ساز تجلّی مغفرت و آمرزش خدا نسبت به بندگان است. در این روز معنوی و مقدس، دل هایی که از شوق و خشیت می لرزد و چشم هایی که از باران اشک خیس می شود و بغض هایی که در گلو می ترکد و شانه هایی که در اثر هق هق گریه لرزان می شود، همه دوست داشتنی است.

دعای عرفه عنوان دعایی است منسوب به حسین بن علی، پیشوای شیعیان، با حجمی حدود ۳۲۰۰ کلمه که با اختلافاتی جزئی در کتب مختلف نقل شده، و مضمونش اعتراف به جایگاه خدا و اقرار به جایگاه انسان در هستی، و نیز حمد و سپاس برای نعمتهای فراوان خداوند بر انسان، یادآوری مشکلات و تب و تابهایی که شخص در عمر خویش از بدو آفرینش تا کنون پشت سر نهاده، و کوشش برای جلب رحمت الاهی، و طلب آرامش و عافیت از وی، همچون مهم‌ترین خواستهٔ انسان است. این دعا حاوی اصلی ذکر شده در همهٔ تحریرها، و ذیلی مذکور در برخی تحریرهای دعا در حدود ۸۰۰ کلمه است. گفته شده است که حسین بن علی این دعا را در روز عرفه و در صحرای عرفات و در کنار همراهانش در بیرون خیمه‌ها خوانده است. این دعای نسبتاً طولانی از اعمال مهم شیعیان در روز عرفه است که پس از نماز ظهر و عصر تا غروب خوانده می‌شود. بر پایهٔ آنچه در اول برخی نسخ‌های دعا ذکر شده، این دعا توسط بشر و بشیر فرزندان «غالب اسدی» نقل شده است.

شما دوستان عزيز براي استفاده از متن دعاي عرفه و همچنين استفاده از فايل صوتي دعاي پر فيض عرفه ميتوانيد به سايت کتابخانه ديجيتال دبيرستان دخترانه نداي سيدالشهدا «ع» مراجعه فرماييد.

التماس دعا

مولف:
0  نظر
رتبه خبر: 
(0 نظر )

7 شهریور 1396

چهل داستان و چهل حديث از امام محمد باقر عليه السلام

 

 

شکر و سپاس بيمنتها ، خداي بزرگ را ، که ما را از امت مرحومه قرار داد و به صراط مستقيم ، ولايت اهل بيت عصمت و طهارت صلوات الله عليهم اجمعين هدايت نمود .

حضرت رسول صلي الله عليه و آله توسط يکي از اصحاب و ياران باوفايش به نام جابربن عبدالله انصاري، سلام محبتآميز خود را به پنجمين حجت و خليفه برحقش حضرت باقرالعلوم رساند.

همچنين آن حضرت ضمن بشارت بر ولادت سعادت بخش آن شخصيت جهاني علم و دانش و اين که او پنجمين امام و خليفه برحق ميباشد، فرمود: خداوند متعال نور حکمت و تاويل و تفسير احکام شريعت را به وجود پر برکتش عطا نموده است که ميتواند تمام علوم و فنون را در تمام جهات تشريح و تحليل نمايد.

بر همين اساس نام او را محمدباقر العلوم تعيين نمود.ملائکه عرش الهي به وسيله نور وجودش مانوس خواهند بود.

احاديث قدسيه و روايات متعدد در عظمت آن امام مظلوم، با سندهاي متعدد در کتاب هاي مختلف، وارد شده است.

از جمله سرفصل های این کتاب الکترونیک می توان به عناوین:

 خلاصه حالات هفتمین معصوم، پنجمین اختر امامت علیه السلام؛ مدح هفتمین ستاره فروزنده علیه السلام؛ بشارت بر نور هدایت و نشر علوم؛ شهامت و خطاب به کودکی معصوم علیه السلام؛ آئینه تمام نمای پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و سلم؛ نجات نسل دو پرنده و تسلیم نخل خشکیده؛ دخالت بیجا و خواسته هرکس؛ پدر مرده و گنج مخفی؛ موقعیت و منزلت ائمه علیهم السلام؛ شرمساری دشمن در کنار کعبه؛ ملکوت آسمان ها و طبقات زمین؛ توجیه مغرضان و بی خردان؛ جن در طواف کعبه و تبعیت از ولایت؛ کلید بدبختی و شرارت ها؛ چهار مطلب یا مباحثه تکان دهنده؛ نفرین در جایگاه حضرت شعیب علیه السلام؛ پیش گوئی از کشتار؛ مرگ شامی و حیاتی دوباره؛ حاجیان انسان نما؛ نصیحت به عمر بن عبدالعزیز و بازگشت فدک؛ آسایش دنیا و یا سعادت آخرت؛ خدا را چگونه می توان دید؛ کشاورزی و کار افتخار است؛ ارزش و اهمیت خوردنی ها؛ اطلاع از جریانات و افشای خیانت؛ هدیه به شاعر از خزینه خالی؛ بهترین دارو و درمان؛ اهمیت افطاری دادن؛ خود آرائی برای همسر؛ زائیدن گرگ باوفا؛ شرایط و حدود سفره؛ خوردن انگور و خرید بهترین مادر؛ پیرزنی، جوان شد؛ اعتراض و پاسخی دندان شکن؛ دو سؤال درباره قیامت؛ بهترین کلام در آخرین فرصت؛ تسلیم در مقابل حوادث؛ چهارده معما و پاسخ؛ انقراض بنی عباس توسط هلاکو؛ تیراندازی در کهولت سن؛ تواضع و فروتنی؛ مروری بر لحظات حساس؛ در رثای پنجمین اختر تابناک؛ پنج درس ارزشمند و آموزنده؛ چهل حدیث گهربار منتخب؛ مدح و ثنای پنجمین اختر فروزنده اشاره کرد.

شما دوست عزيز براي مطالعه اين کتاب آموزنده به سايت کتابخانه ديجيتال دبيرستان دخترانه نداي سيدالشهدا «ع» مراجعه فرماييد.

 

مولف:
0  نظر
رتبه خبر: 
(0 نظر )

24 شهریور 1395

نداي آسماني غدير

 
در سال دهم، به دستور الهي آخرين سفر پيامبر صلي الله عليه و آله به مکه براي تعليم حج و اعلام ولايت ائمه عليهم السلام آغاز شد. در اين سفر بيش از يکصد و بيست هزار نفر آن حضرت را همراهي مي​کردند که در شرايط آن زمان سابقه نداشت.بلافاصله پس از پايان مراسم حج، اعلام شد همه​ي حجاج از مکه خارج شوند و براي برنامه​اي مهم در غدير خم - که کمي قبل از محل جدا شدن کاروانها بود- حضور يابند.سه روز پس از پايان مراسم حج، سيل جمعيت به سوي غدير حرکت کردند و .......
 
دوستان عزيز و گرامي براي مطالعه ادامه اين داستان زيبا و معنوي به سايت کتابخانه ديجيتال مراجعه فرماييد.
مولف:
0  نظر
رتبه خبر: 
(0 نظر )

20 شهریور 1395

دعاي عرفه

 
دعای امام حسین در روز عرفه عنوان دعایی است مفصل و مشتمل بر تمام مطالب دنیا و آخرت که در روز عرفه و در صحرای عرفات (در ۲۰ کیلومتری مکه) توسط وی و همراهانش در بیرون خیمه‌ها خوانده شد. این دعای نسبتا طولانی از اعمال مهم شیعیان در روز عرفه است که پس از نماز ظهر و عصر تا غروب خوانده می‌شود. این دعا توسط بشر و بشیر فرزندان غالب اسدی نقل شده است. این دعا یکی از طولانی ترین ادعیه شیعیان است و مضامین متعددی در آن بیان شده است بدین جهت مقالات و کتب متعددی در طول تاریخ در شرح این دعا به نگارش در آمده است و توسط افراد مختلفی (از جمله محمدتقی جعفری و مهدی الهی قمشه‌ای) ترجمه شده است.
شما دوست گرامي براي استفاده از فايل صوتي دعاي پر فيض عرفه  مي توانيد به سايت کتابخانه ديجيتال دبيرستان نداي سيدالشهدا مراجعه فرماييد.
مولف:
0  نظر
رتبه خبر: 
(0 نظر )

29 شهریور 1393

ديوان شهريار

عنوان: ديوان شهريار
پديدآور: محمدحسين بهجت
سید محمدحسین بهجت تبریزی (۱۲۸۵-۱۳۶۷) متخلص به شهریار (پیش از آن بهجت) شاعر ایرانی اهل آذربایجان بود که به زبان‌های ترکی آذربایجانی و فارسی شعر سروده‌است. وی در تبریز به‌دنیا آمد و بنا به وصیتش در مقبرةالشعرای همین شهر به خاک سپرده شد. در ایران روز درگذشت این شاعر معاصر را «روز شعر و ادب فارسی» نام‌گذاری کرده‌اند.
مهم‌ترین اثر شهریار منظومه حیدربابایه سلام (سلام به حیدربابا) است که از شاهکارهای ادبیات ترکی آذربایجانی به‌شمار می‌رود و شاعر در آن از اصالت و زیبایی‌های روستا یاد کرده‌است. این مجموعه در میان اشعار مدرن قرار گرفته و به بیش از 80 زبان زنده دنیا ترجمه شده است.
شهریار در سرودن انواع گونه‌های شعر فارسی -مانند قصیده، مثنوی، غزل، قطعه، رباعی و شعر نیمایی- نیز تبحر داشته‌است. از جمله غزل‌های معروف او می‌توان به علی ای همای رحمت و «آمدی جانم به قربانت» اشاره کرد. شهریار نسبت به علی بن ابی‌طالب ارادتی ویژه داشت و همچنین شیفتگی بسیاری نسبت به حافظ داشته‌است.
مولف:
0  نظر
رتبه خبر: 
(0 نظر )

5 شهریور 1393

تلخسير

عنوان : تلخسير
پديدآور: غلامرضا فولادوندي، سهيلا ملکي
تلخسیر مثل هر داستان مدرن دیگری می کوشد با نگاهی خصوصی به زمان و کنار گذاشتن روایت خطی از آن، معنایی نوپا برای مفاهیمی پیچیده، مثل زمان و مکان بنا کند، تا از این رو، راهی برای رسیدن به افق ذهن آدمی بیابد و بهانه ای برای تحریک دانستگی های او و باورهای او. با آگاهی از آن چه در یک چشمه از تلخسیر آغاز شده و به پایان رسیده است، در برخی چشمه های دیگرِ آن، حتی می توان نشانه هایی کم رنگ از رویدادهایی را به چشم دید که شاید هرگز رخ نداده باشند، نشانه هایی از یک مرارت گاه کامیاب و گاه کام نایافته، که صورت گرفته اند تا زمان را -که در این جا به گونه ای اجتناب ناپذیر، به زمان روان شناختی هانری برگسون پهلو می زند- به سانِ معیاری برای انکار واقعیت موجود، به کار بندند.
مولف: بهنوش سادات حسینی پژند
0  نظر
رتبه خبر: 
(0 نظر )
قبلی  
1 
  بعدی
صفحه 1 از 1