|
|
25
اسفند
1395
صداي ترمز اتوبوس مدرسه آمد.بعد قيژ در فلزي حياط و صداي دويدن روي راه باريکهي وسط چمن.لازم نبود به ساعت ديواري آشپزخانه نگاه کنم. چهار و ربع بعدازظهر بود . در خانه که باز شد ، دست کشيدم به پيشبندم و داد زدم « روپوش در آوردن، دست و رو شستن، کيف پرت نميکنيم وسط راهرو.......
دوستان عزيزم براي مطالعه کتاب داستان چراغها را من خاموش ميکنم به سايت کتابخانه ديجيتال دبيرستان نداي سيدالشهدا ع مراجعه فرماييد.
|
15
اسفند
1395
لیلا... لیلا ... بیا اینجا عزیزم می خوام موهاتو شونه بزنم.
لیلا مقابل در، لحظاتی بر چهره رنجور مادرش نگاه کرد و لبخندی تصنعی بر لب نشاند، به سمت در رفت مقابلش نشست و گفت: زحمتتون می شه. مادر لبخندی بر لب نهاد و گفت . .
دوست عزيزم شما ميتوانيد براي مطالعه اين کتاب زيبا به سايت کتابخانه ديجيتال دبيرستان نداي سيد الشهدا «ع» مراجعه فرماييد.
|
7
اسفند
1395
کتاب داستانی بیرون، پشت در که به قلم ناصر زراعتی در ۲۶۷ صفحه به نگارش درآمده است شامل چندین داستان کوتاه و زیباست. انتظار، یک ماجرای ساده، یاد، خودکشی و.. چند نمونه از این داستانهاست.
ناصر زراعتی نویسندهی بیرون، پشت در، در سوئد زندگی میکند. او در تجربههای کمیاب و خاطرات دور نزدیک خود، حسرتها و دغدغههای انسان معاصر را میکاود؛ انسانی که تنهاست، چه در وطن و چه در غربت. اثر حاضر، مجموعهی چهارده داستان کوتاه از اوست. بار اولش بود که به آمستردام میآمد. خبر آمدن ما را گویا از رادیو شنیده بود. دانشگاه را رها کرده بود. میگفت: «روزهی پنج سالهام را شکستم.» در این، مدت، حتی یک سطر هم فارسی نخوانده بود. سفت و سخت چسبیده بود به درس خواندن.
دختر عزيزم شما ميتوانيد براي مطالعه اين کتاب به سايت کتابخانه ديجيتال دبيرستان نداي سيدالشهدا «ع» مراجعه فرماييد .
|
16
اسفند
1394
عنوان: علم وراثت
پديدآور: شارلوت اويرباخ
علم ژنتیک یکی از شاخههای علوم زیستی است. بوسیله قوانین و مفاهیم موجود در این علم میتوانیم به تشابه یا عدم تشابه دو موجود نسبت به یکدیگر پی ببریم و بدانیم که چطور و چرا چنین تشابه و یا عدم تشابه در داخل یک جامعه گیاهی و یا جامعه جانوری ، بوجود آمده است. علم ژنتیک علم انتقال اطلاعات بیولوژیکی از یک سلول به سلول دیگر ، از والد به نوزاد و بنابراین از یک نسل به نسل بعد است. ژنتیک با چگونگی این انتقالات که مبنای اختلالات و تشابهات موجود در ارگانیسمهاست، سروکار دارد. علم ژنتیک در مورد سرشت فیزیکی و شیمیایی این اطلاعات نیز صحبت میکند. کتاب حاضر علل و عوامل و نتایج توارث را، که بحثی آموزنده و در عین حال بس شیرین است، با زبانی بسیار واضح و روشن شرح می دهد.
|
27
اسفند
1393
عنوان: ريحانه النبي
پديدآور: غلامرضا زهره منش
عناوین اصلی کتاب شامل:
نگرشی بر جایگاه و موقعیت زن؛ حدیث زندگی؛ خطبه ها و سخنان و نیایش های حضرت زهرا (س)؛ سیری در فضائل و مناقب سیده النساء العالمین حضرت زهرا (س)؛ حضرت زهرا (س) در کلام اندیشمندان؛ یاد و ذکر؛ پاورقی
|
16
اسفند
1393
عنوان: بانوي کربلا حضرت زينب (عليه السلام)
پديدآور: عايشه بنت الشاطي
عایشه بنت الشاطی، از نویسندگان چیره دست مصری است که کتاب هایی چند درباره شخصیتهای اسلامی بخصوص ما در پیامبر، همسران پیامبر و دختران پیامبر نوشته است. این بانوی دانشمند، چند سال پیش از دنیا رفت. از کتاب او درباره شخصیت عظیم حضرت زینب (س)، به نام «بطله کربلا» ترجمه های دیگری هم انجام گرفته است، اما ترجمه استادانه و شیوای مرحوم آیت الله صدر، از برجستگی خاصی برخوردار است. نویسنده، در بخشی پدران و نیاکان زینب کبری (س) را معرفی میکند، سپس با پرداخت ادیبانه تولد این گوهر در مدینه در سال ششم هجرت، …
|
4
اسفند
1393
عنوان: بينوايان
پديدآور: ويکتور هوگو
بینوایان تصویر راستین سیمای مردم فرانسه در قرن نوزدهم است. چهرهٔ چند قهرمان در بینوایان برجستهتر ترسیم شدهاست از جملهٔ آن ژان والژان. او مرد میانسال خسته روانی است با نیم تنهٔ کهنه و شلواری وصله دار که پس از گذراندن نوزده سال زندان با اعمال شاقه، پس از تمام شدن ایام محکومیت جایی برای رفتن ندارد و کسی پناهش نمیدهد حتی در لحظهای حاضر میشود به زندان باز گردد ولی راهش نمیدهند، در اوج درماندگی و سیه روزی به خانهٔ اسقفی پناه میبرد اسقف با خوشرویی و مهربانی از او پذیرایی میکند ولی این مهمان ناخوانده نیمه شب ظروف نقرهٔ اسقف را به سرقت میبرد. اما ساعتی بعد به دست ژاندارم دست گیر میشود. ولی بزرگواری اسقف مسیر زندگی او را تغییر میدهد. ژان والژان در بیست و پنج سالگی اسیر پنجههای ستمگری شدهاست. او که روستایی پاکدلی بوده بسبب سرقت یک قرص نان برای سیر کردن کودک گرسنهٔ خواهرش این همه زندان تحمل کردهاست. در نتیجه مهربانی و عاطفه برایش امر فراموش شده ایست. سر انجام نیک منشی یک مرد روحانی، درهای نیک بینی و خیر اندیشی را به روی او باز میکند و یکی از بزرگان روزگارش میشود که باید تفصیلش را در متن کتاب خواند. اخلاق، فضیلت، پستی، ستم و رویدادهای تاریخی با ژرف اندیشی بررسی میشود و تناردیه ماریوس و دیگر قهرمانان کتاب با نظم ویژهای در برابر هم قرار میگیرند و اثر جاودانهای میسازند. گرچه بینوایان از عشقهای خیال انگیز سرشار است اما جلوهٔ واقع بینانه زندگی مردم در زمان ویکتور هوگو در آن کاملاً دیده میشود.
|
26
اسفند
1392
عنوان کتاب: اما
نويسنده: جين آستن
اِما (به انگلیسی: Emma) نام رمانی از جین آستن
است که درباره عشقی سو تعبیر شده، نوشته شده است. این رمان ابتدا در
دسامبر ۱۸۱۵ میلادی (برابر با آذر یا دی ۱۱۹۴ شمسی خورشیدی) منتشر شد.
مانند سایر رمانهایش، آستن در این داستان هم به دغدغهها و مسائل زندگی
زنان در دوره جورجی انگلستان می پردازد.
قبل از نوشتن داستان آستن نوشت «می خواهم قهرمان زنی بیاورم که هیچ کس
غیر از خودم خیلی دوستش نخواهد داشت». در اولین خط داستان، شخصیت اسمی رمان
را اینگونه معرفی می کند: «اما وودهاوس، شیک، باهوش و ثروتمند». البته اما
به نوعی لوس است، خودش را در روابط خیلی دست بالا می گیرد، از خطرات مداخله
در امور دیگران غافل است و رفتار دیگران را نیز سو تعبیر می کند.
|