|
30
بهمن
1395
"سهم من" بیتردید از آن کتابهایی است که وقتی آدم شروع به خواندن آن میکند دیگر نمیتواند زمینش بگذارد. در چنین مواقعی همه امور عالم باید موقتا متوقف شوند تا ببینیم "بعدش چی میشه!" و اوضاع به حالت عادی برنمیگردد مگر اینکه بالاخره به خوشی و میمنت به صفحه آخر کتاب برسیم و تمامش کنیم و نفس راحتی بکشیم که "آخیش، تمام شد!"
البته این خاصیت به خودی خود دلیل آن نمیشود که کتابی "شاهکار" به حساب بیاید. از طرف دیگر، باید اعتراف کنم که اغلب شاهکارهای ادبی دنیا فاقد این درجه از چسبندگی هستند! شاهکارها اغلب کششی اینچنین "فلجکننده" ندارند. با وجود اینکه کشش و جذابیت مطمئنا یکی از خواص و ویژگیهای یک اثر ماندگار ادبی به حساب میآید، کمتر پیش میآید که در مورد یک "شاهکار" این ویژگی با فاصله بسیاری از دیگر خصوصیات لازم، آنها که در مجموع یک اثر را به یک شاهکار تبدیل میکنند، به عنوان اولین خصوصیت یک کتاب مطرح باشد. ولی خب در مورد "سهم من" این همه ماجرا نیست.
دوست عزيزم شما ميتوانيد براي مطالعه اين رمان به سايت کتابخانه ديجيتال دبيرستان غيردولتي دخترانه نداي سيدالشهدا «ع » مراجعه فرماييد.
|
23
بهمن
1395
مقام بزرگ بانوي دو جهان حضرت فاطمهِ زهرا (س) بالاتر از آن است که ذهن بشر بتواند به آن پرداخته و مطلب شايستهاي درباره آن بگويد.
او قطب دائرهي عالم امکان بوده و اعصار و قرون گذشته، گرد معرفتش چرخيدهاند، که گفتهي خداوند: ( هُم فاطمه و ابوها و بعلها و بنوها) گوياي اين حقيقت است.
احاطه بر عظمت و منزلت او براي احدي از ممکنات ميسر نيست، مگر براي پيامبر اکرم (ص) و اميرالمونين علي (ع) و فرزندانشان.
چگونه قطرهي آب ميتواند وسعت اقيانوس را داشته باشد؟!
دوست عزيزم براي مطالعه اين کتاب به سايت کتابخانه ديجيتال دبيرستان دخترانه نداي سيدالشهدا ع مراجعه فرماييد.
|
12
بهمن
1395
دیوان اشعار امام از جمله کتابهایی است که هر سال درنمایشگاه کتاب تهران وبعد از آن در کتاب فروشی های سراسر کشور جزء پرفروش ترین آثار ایشان قرار می گیرد و این مهم حداقل در حوزه آثار ادبی امام از جمله اشعار ایشان نشان دهنده این امر بوده که آثار قلمی امام در حوزه شعر مورد قبول اهل این فن قرار گرفته و با گذشت سال ها هنوز هم اهالی شعر در کنار آثار قدیمی نگاهی هم به آثار امام دارند.
دیوان شعر امام خمینی کتابی است که در ۶ فصل غزلیات، رباعیات، قصاید، مسمط، ترجیع بند و اشعار پراکنده تنظیم شده که توسط موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) انتشار یافته است. اشعار این دیوان که بیشتر آنها در سبک عراقی سروده شدهاند، به زبانهای دیگری نیز ترجمه و انتشار یافتهاند. همچنین این دیوان در برخی از تلویزیونهای ملی اروپایی معرفی شده است.
نمونه ای از رباعیات سروده امام خمینی (ره) :
جُمهوری اسلامی ما جاوید است دشمن ز حیات خویشتن نومید است
آن روز که عالم ز ستمگر خالی است ما را و همه ستمکشان را عید است
شما کاربر عزيز ميتوانيد براي مطالعه اين اشعار زيبا به سايت کتابخانه ديجيتال دبيرستان نداي سيدالشهدا «ع» مراجعه فرماييد.
|
5
بهمن
1395
شايد بتوان با اطمينان خاطر ادعا کرد که خانم آگاتا کريستي بزرگترين ، ماهرترين و مشهورترين جنايينويس نه تنها در قرن معاصر بلکه در تاريخ کتب جنايي مي باشد.
قدرت خلاقيت ذهني او در خلق داستانهاي پيچيده تمامي نويسندگان ديگر در اين زمينه را تحت الشعاع قرار داده است.
برخلاف نظر بسياري از تحليلگران، آگاتا کريستي نويسندهاي است صاحب سبک و همين سبک وي است که موفقيت و شهرت را برايش به ارمغان آورد.
او روان مينويسد. وقايع و صحنه ها را به سادگي ولي دقيق بيان ميکند، قلمش گيرا است و هر خوانندهاي را در هر سطح دانش و علمي به خود جذب ميکند.کمتر نويسندهاي توانسته است به شيوايي و رواني او قلمفرسايي کند.
نحوه داستانگويي او به نحوي است که خواننده از همان ابتدا جذب داستان ميشود و تا کتاب را به آخر نرساند، نميتواند آن را کنار بگذارد.
او در طول کتاب خواننده را درگير ماجرا ميکند و از هر انساني کارآگاهي ميسازد و همه را به تفکر و تعمّق وا ميدارد.
آگا کريستي در کتابهايش به شدت در مقابل هر قانونکشي و جنايتي جبهه ميگرد گويي ميخواهد با هر کتابي قبيح بودن قتل نفس را به نمايش بگذارد و در همين رابطه است که هميشه کارآگاه پيروز ميشود و قاتل به دام ميافتد.
شما دوستان عزيزم ميتوانيد براي مطالعه اين کتاب جنايي به سايت کتابخانه ديجيتال مجتمع نداي سيدالشهدا «ع» مراجعه فرماييد.
|
7
بهمن
1394
عنوان: آيين مطالعه و يادگيري
پديدآور: مرتضي نصرت
در کتاب حاضر شیوههای یادگیری و مطالعه، طی مباحث زیر تشریح شده است : عوامل موثر بر یادگیری، شرایط مطالعه مطلوب، شیوههای تقویت حافظه، دلایل فراموشی از دیدگاههای مختلف، مراحل یادگیری موثر، روشهای مطالعه، عواملی که باعث درک بهتر مطالب میشوند، شیوه فراگیری در کلاس درس و شیوه ارائه امتحان .در پایان هریک از مباحث احادیثی از امامان (علیهاالسلام) یا جملاتی از بزرگان نقل شده است.
|
23
بهمن
1393
عنوان: آينده انقلاب اسلامي
پديدآور: مرتضي مطهري
این کتاب شامل مجموعه سخنرانی ها و مصاحبه های استاد شهید مرتضی مطهری درباره انقلاب اسلامی ایران است. دو سخنرانی از این مجموعه که در زمان اوج نهضت اسلامی ایراد شده، تحت عناوین اهداف روحانیت در مبارزات و مفهوم آزادی عقیده، بخش اول و دوم این کتاب را تشکیل می دهند. بخش سوم این کتاب، تحلیل انقلاب اسلامی نام گرفته که مجموع دو سخنرانی همراه با پرسش و پاسخ آن متفکر شهید است. بخش چهارم کتاب، مجموع سخنرانی های آن استاد شهید با موضوع آینده انقلاب اسلامی ایران است که شامل هفت سخنرانی است. بخش پنجم این کتاب نیز درباره جمهوری اسلامی است که شامل یک مصاحبه مطبوعاتی و سه مصاحبه تلویزیونی است.
|
11
بهمن
1393
عنوان:گيله مرد
پديدآور: بزرگ علوي
داستان گیله مرد نوشته بزرگ علوی یکی از جذاب ترین داستانهای ایرانی بود که هنوز هم در کتاب ادبیات فارسی سال دوم دبیرستان موجود می باشد.
قسمتی از متن داستان را در زیر بخوانید:
باران هنگامه کرده بود. باد چنگ میانداخت و میخواست زمین را از جا بکند. درختان کهن به جان یکدیگر افتاده بودند. از جنگل صدای شیون زنی که زجرمیکشید، میآمد. غرش باد آوازهای خاموشی را افسار گسیخته کرده بود. رشتههای باران آسمان تیره را به زمین گلآلود میدوخت. نهرها طغیان کرده و آبها از هر طرف جاری بود...
دو مامور تفنگ به دست، گیله مرد را به فومن میبردند. او پتوی خاکستری رنگی به گردنش پیچیده و بستهای که از پشتش آویزان بود، در دست داشت. بیاعتنا به باد و بوران و مامور و جنگل و درختان تهدید کننده و تفنگ و مرگ، پاهای لختش را به آب میزد و قدمهای آهسته و کوتاه برمیداشت. بازوی چپش آویزان بود، گویی سنگینی میکرد زیر چشمی به ماموری که کنار او راه میرفت و سرنیزهای که به اندازهی یک کف دست از آرنج بازوی راست او فاصله داشت و از آن چکه چکه آب میآمد، تماشا می کرد…
|
5
بهمن
1393
عنوان: قصه ما به سر رسيد
پديدآور: سيد محمد علي جمالزاده
قصه ما به سر رسید مجموعه ای از داستان های کوتاه محمد علی جمالزاده و چند ترجمه از او که با این عناوین به چاپ رسیده است . شیران روبه مزاج , خاک حاصلخیز , ماجرای دهشتناک قلعه , صیغه و عقدی , بارگاه شاهانه و ترجمه هایی از زبان های دیگر . در هر یک از داستان های این مجموعه , نویسنده تصویری هجوآمیز از شیوه تفکر و زندگی گروههای مختلف سنتی عرضه می کند . مصیبت شعر دیمی , ملای شاعر , خیاط شاعر و حامی شاعر نمونه ای از داستان های این مجموعه هستند که با نگاهی به تفکر و زندگی جامعه سنتی ایران به رشته تحریر در آمده اند . در انتهای کتاب زندگی , احوال و آثار محمد علی جمالزاده به قلم ایرج افشار نیز فهرست اهم مقالات جمالزاده در زمینه تحقیقات ایرانی و چند نوشته کوتاه دیگر به چاپ رسیده است .
|
1
بهمن
1393
عنوان: امير ارسلان نامدار
پديدآور: محمدعلي نقيب الممالک
داستان امیرارسلان نامدار، یکی از مشهورترین داستان های عامیانه به زبان فارسی است. این داستان را میرزا محمدعلی نقیب الممالک، داستانگوی ناصرالدین شاه قاجار برای وی می گفت و در این هنگام فخرالدوله، دختر ناصر الدین شاه پشت در نیمه باز اتاق خواجه سرایان می نشت و داستان ها را با دقت مکتوب می کرد و برای آن ها نقاشی می کشید. داستان امیرارسلان اینگونه برجا مانده است.
|