|
|
25
دی
1395
مزاجشناسي يک از علومي است که از دير زمان مورد توجه عام و خاص بوده است، همه انسانها صرف نظر از ميزان سواد و رشته تحصيلي و گرايش اجتماعي نسبت به مفاهيم مزاجشناسي واقف بوده و هر کدام به تناسب ميزان فهمي که از آن داشتند در تمامي شئون زندگي از اين علم بهره ميبردند.
تمامي کارشناسان رشتههاي مختلف علوم اجتماعي، صنعتي، معماري و کشاورزي و طب و نجوم و تعليم و تربيت و علوم سياسي نيز بطور از اين علم در موضوعات مورد بحث خود استفاده ميکردند و ساختار نظام علمي خود را بر مبناي مزاجشناسي استوار ميساختند.
از اين رو ......
دوست عزيزم شما مي توانيد براي مطالعه اين کتاب آموزنده به سايت کتابخانه ديجيتال مجتمع غير دولتي دخترانه نداي سيدالشهدا «ع» مراجعه فرماييد.
|
14
دی
1395
رمانهاي ديکنز آثاري هستند که از بار اجتماعي برخوردارند. او دشمن سرسخت فقر و قشربندي اجتماعي جامعه ويکتوريا بود. ديکنز در سراسر آثار خود همدلياش را نسبت به مردم عادي از دست نداده است.
اين کتاب کوچک که به همراه يادداشتهاي آقاي پيک ويک و ديويد کاپرفيلد از مشهورترين آثار چالز ديکنز در سراسر جهان است ، ثمره تلاشي فوقالعاده و سريع از سوي نويسنده ميباشد.
شما کاربر گرامي ميتوانيد براي مطالعه اين کتاب زيبا به سايت کتابخانه ديجيتال مجتمع غيردولتي نداي سيدالشهدا «ع» مراجعه فرماييد.
|
7
دی
1395
اين کتاب درباره عضوي از بدن ، مغز و کاري که اين عضو انجام ميدهد، ذهن است.
در طول تکامل ، مغز نيز چون ديگر اعضاي بدن براي سازگاري با شرايط محيطي و روشهاي مختلف زندگي، به خدمت گرفته شده است.اگر مغز که وسيله نقليه ذهن است در طول تکامل، رشد و تکوين يافته است؟ پاسخ به اين سوال ميتواند هم «آري» باشد و هم «نه» .
مغز و ذهن «نخستيها» براي زندگي در جنگل يا در صحراي آفريقا تکوين يافتهاند. آنها براي حل مسائل خاصي چون پيدا کردن غذا، سرپناه، توليد مثل و پرورش بچهها سازگاري پيدا کردهاند.
اما انسان علاوه بر تکوين زيست شناختي در رابطه با محيط طبيعي نيست، در رابطه با محيط اجتماعي نيز داراي ذهني فرهنگي شده است.
يعني ذهن انسان ..........
شما دوست عزيز ميتوانيد براي مطالعه اين کتاب به سايت کتابخانه ديجيتال مجتمع دخترانه غيردولتي نداي سيدالشهدا «ع» مراجعه فرماييد.
|
19
دی
1394
عنوان: ديار آشنا
پديدآور:نسرين احمديان شالچي
در این مجموعه, مولف ضمن بررسی ویژگیهای طبیعی, اجتماعی و اقتصادی کشورهای آسیای مرکزی ابعاد مختلف روابط این کشورها با ایران را شرح میدهد .فصل اول به بررسی ویژگیهای گوناگون آسیای مرکزی اختصاص دارد .در فصلهای دوم تا ششم, وضعیت کشورهای ازبکستان, تاجیکستان, ترکمنستان, قرقیزستان و قزاقستان تشریح میشود .در فصل هفتم, ضمن بررسی ابعاد گوناگون روابط ایران و استان خراسان با جمهوریهای آسیای مرکزی, مولف رهنمودهایی به منظور بهبود و گسترش روابط کشورمان با جمهوریهای ناحیه به دست میدهد.مباحث هر کشور با این موضوعات بررسی شده است :ویژگیهای طبیعی :موقعیت جغرافیایی, ناهمواریها, آب و هوا, ویژگیهای اجتماعی :پیشینه تاریخی, جمعیت, ترکیب قومی, زبانهای رایج, مذهب, آموزش, رسانههای گروهی, تقسیمات کشوری ;ویژگیهای اقتصادی :کشاورزی, منابع معدنی, صنایع, انرژی, حمل و نقل, بازرگانی خارجی, روابط خارجی, روابط با ایران, نقش خراسان در ارتباط ایران با قرقیزستان .در صفحات پایانی کتاب, پیش گفتار, پینوشت, کتابنامه و نمایه آمده است .
|
16
دی
1393
عنوان: راز موفقيت
پديدآور: آنتوني رابينز
آنتونی رابینز با استفاده از روشهای اختراعی اعجاب انگیزش در حوزه روانشناسی قادر است به افراد در جهت تغییر شخصیت آنها کمک فراوانی نماید. آنتونی رابینز معروف ترین صاحب نظر در برنامه های اجرایی روانشناسی در جهان است .
کتاب پیش رو نوشته آنتونی رابینز می باشد. در این کتاب به شما راه حل هایی پیشنهاد می شود تا بتوانید آنچه را که دوست دارید بدست آورید و ضمن اینکه آنچه را که دارید حفظ کنید. این کتاب راهنمایی عملی برای موفقیت های فردی در طول زندگی می باشد و نوشته های آن از منابع معتبر جهان سرچشمه می گیرد.
|
6
دی
1393
عنوان: اشتباهات متداول
پديدآور: ميثم حمزه لويي ...(وديگران)
اين کتاب شامل:سوال هاي دام دار به ترتيب
-مباحث درسي
-نکات آموزشي،هشدار هاي آموزشي
-تنظيم سوال ها بر اساس سطح دشواري
-پاسخ تشريحي کامل
-درصد پاسخ گويي دانش آموزان به گزينه هاي دام دار، مي باشد.
"کتاب اشتباهات متداول کتابی مفید است که در دوران جمعبندی مورد استفاده قرار میگیرد و اغلب توصیه میکنیم که روز قبل از آزمون مطالعه شود."
|
30
دی
1392
عنوان کتاب: کاوشي در اصول عقايد
پديدآور: آیتالله محمد سعيد حکيم
«کاوشی در اصول عقاید»، ترجمه کتاب اصول العقیده اثر آیتالله سیدمحمدسعید طباطبایی حکیم به همت محمدمهدی رضایی و با تدوین مرکز تحقیقات حج از سوی مؤسسه فرهنگی هنری مشعر منتشر شد.«کاوشی در اصول عقاید» که از عربی به فارسی برگردان شده است، بحث و بررسی اصول عقاید بر اساس دیدگاهی است که از سوی آیتالله محمدسعید حکیم از مراجع تقلید کشور عراق به رشته تحریر درآمده و مؤلف آن کوشیده است با قلمی ساده و روان اما متین و با دلایلی محکم و مستدل به بحث و بررسی عقاید امامیه پرداخته و شبهات مخالفان را با حکمت و برهان پاسخ گوید.
کتاب «کاوشی در اصول عقاید» در پنج بخش توحید، نبوت و رسالت، امامت و عدل، حسن و قبح عقلی، قضا و قدر و معاد تنظیم شده که هر بخش به جز بخش پنجم دارای چند فصل و چند گفتار است که بخش اول در دو فصل به اثبات آفریدگار عالم و نفی شریک از خدا میپردازد.
در بخش دوم مطالبی همچون نیاز بشر به رسولان، مدت رسالت، قرآن مجید، بشارت پیامبران گذشته، معجزات و کرامت، اسلام، برنامهای فراگیر، دانشها و اندیشههای الهی، اصولگرایی و ارزشمحوری در اسلام و عصمت پیامبر(ص) تبیین و در بخش سوم امامت دینی و امامت سیاسی مطرح میشود.
در بخش دوم این کتاب با عنوان نبوت و رسالت و در مطلبی با عنوان «قاعده لطف و بعثت انبیا» میخوانیم: «بدون شک لازمه قاعده لطف که متکلمان آن را بیان کردهاند، وجوب بعثت انبیا از سوی خدای عزوجل است؛ البته نه به این معنا که حق تعالی از سوی دیگری، بدین کار مجبور شده و در قبال آن مسئول است و بازخواست شود، بلکه وجوب مذکور بدین معنا است که کمال مطلق الهی و حکمت او اقتضا میکند که بر بندگان خود لطف کند».
|
28
دی
1392
عنوان کتاب: پيامبري براي هميشه
نام نويسنده: حسن رحيم پور ازغدي
در اين كتاب با استناد به آيات و
احاديث، شيوه حكومتداري حضرت محمد (ص) تشريح شده است. در بخشي از كتاب
آمده است: "سيد الشهدا (ع) ميفرمايد: بناي پيامبر (ص) بر دوستي و جذب و
وحدت و محبت و الفت با مردم بود، نه ايجاد نفرت.
اين كتاب متن پياده
شده چهار سخنراني از آقاي رحيم پور ازغدي است كه در ارتباط با شخصيت پيامبر
اكرم (ص) در مناسبتهاي گوناگوني ايراد شده است.
سخنراني اول كه به
مناسبت ميلاد پيامبر اكرم (ص) است، به دنبال بيان چند نكته از شيوه حكومت
اسلامي پيامبر مي باشد تا پاسخي اجمالي به اين پرسش باشد كه :براي رشد و
بالندگي و رسيدن به اهداف الهي در حكومت اسلامي چه بايد كرد؟
در
سخنراني دوم ابتدا به ذكر خصوصياتي از حضرت پيامبر از زبان امام حسين (ع)
پرداخته و به يكي از بزرگترين خدمات پيامبر به بشريت يعني آموختن نحوه
ارتباط با خداوند سخن مي گويد.
در سخنراني سوم، ايشان به برخي شبهات
مطرح شده كه به دنبال تضعيف و تحريف اعتقاد به نبوت است و با ژست هاي علمي و
جامعه شناسانه و دين شناسانه به خورد مسلمانان داده مي شود اشاره نموده و
به دنبال پاسخگويي به آنهاست.
در سخنراني چهارم نيز ايشان با الگو
برداري از جامعه اسلامي عهد رسول، نكاتي راجع به نظريه حكومت ديني مطرح
نموده و به انتقادات وارد بر آن پاسخ مي دهند.
|