این ماده غذایی تنها برای ساخت عضلاتی قدرتمند و بیرون زده شبیه “ملوان زبل” به کار نمیرود، بلکه سبب افزایش قدرت ذهن شما نیز می شود. اسفناج حاوی آمینو اسید تریپتوفان است که یکی از اجزای کلیدی تشکیل دهنده ماده سروتونین است. سایر غذاهای غنی از تریپتوفان عبارتند از ماهی هالیبوت، بوقلمون، دانه تخمه آفتاب گردان و سفیده تخم مرغ
خانواده زغال اخته حاوی یک ماده شیمیایی دارای پایه گیاهی به نام فلاونوید هستند که با سلول های عصبی تعامل دارد و تعاملات میان سلولی را ارتقا میدهد و سبب تولید مجدد نورون های عصبی میشود.
این ماده غذایی شبیه به مغز، دارای مقادیر زیادی DHA و ویتامین E و آنتی اکسیدان است که سبب تعدیل عملکردهای مغزی و پاکسازی مغز از سلول هایی میشود که دارای رادیکال های آزاد مخرب هستند. گردو و خانواده دانه های روغنی مشابه با آن همچنین سبب ترشح ماده خاکستری در مغز می شوند که مسئول فرآیندهای مختلفی نظیر حافظه، تصمیم گیری و احساسات است
کلم بروکلی حاوی ترکیبات گیاهی است که به نام لیگنانس شناخته میشوند و سبب بهبود تفکر، استدلال کردن، حافظه و توانایی های یادگیری می شوند. این ماده غذایی همچنین دارای مقادیر زیادی پتاسیم است و پتاسیم اکسیژن بیشتری را به مغز میرساند که برای عملکردهای شناختی بهینه٬ ضروری است.
آووکادو ها از جمله گیاهانی هستند که در حالت رسیده دارای چربی های سالم غیراشباع اند و سبب افزایش جریان خون و رسیدن اکسیژن به مغز میشود که به معنی تحویل سریعتر مواد غذایی به مغز و افزایش عملکرد مغز است. این گیاهان همچنین سبب حفظ سلامت غشاهای سلولی مغز و سلول های عصبی ویژه با نام آستروسیت ها میشوند که از جمله سلول های پیشتیبان نورون ها هستند
تخم مرغ غنی از ترکیباتی با نام کولین است که برای تولید استیل کولین که یک نوروترانسمیتر مهم برای تعاملات حافظه و سلولی است، ضروری است
برگ های سبز و تیره
گیاهانی با برگ های سبز و تیره نظیر کلم و چغندر سوئیسی دارای ویتامین K هستند که به بهبود عملکرد شناختی کمک میکند
چای چه به صورت چای سبز، سیاه یا سفید حاوی آمینواسید ال تیانین است که سبب افزایش آرامش می شود و دارای کافئین است که هوشیاری را افزایش میدهد.
یکی از بهترین مواد غذایی برای مغز، شکلات تلخ غنی و تیره است. این ماده تقریباً دارای تمامی خواصی است که مواد غذایی دیگر برای ارتقای عملکرد مغز دارند؛ این ماده دارای مقادیر بالایی از تریپتوفان و آنتی اکسیدان ها است و سبب بهبود جریان خون در مغز میشود و ترکیب منحصربفرد فلاوانول های کاکائو در آن سبب ارتقای تفکر، هوشیاری و حافظه میشود
سایت پزشکی و مجله سلامتی راستینه.